Pánské hodinky Invicta DC COMICS Aquaman 26783 + Kufr Invicta v hodnotě 1000 Kč ZDARMA

A vítězem se stává... Ano, takto bychom mohli představit hodinky Invicta 26783 z edice DC Comics, který nabízíme jako jediní na Českém trhu. Tento model pohání spolehlivý Švýcarský strojek RondaZ60, dokonalý ciferník o průměru 51,2 mm se třemi chronografy a datumovkou mezi indexy 4 a 5 chrání extrémně odolné sklíčko Flame Fusion. Na první pohled nás zaujme futuristické sladění zelené lunety se znakem šupin, ciferníku s logem Aquamana  a ocelového pásku  prostředním pruhem v barvě šupin hrdiny. Jako bonus navíc nabízí tento unikát Super Lite luminesneční ručičky, voděodolnost 50 ATM a a korunku zlacenou 18 karátovým zlatem. A kdo že to vlastně je Aquaman ? Tento hrdina byl vytvořen autory Mortem Weisingerem a Paulem Norrisem roku 1941 v komiksu More Fun Comics číslo 73. Patří mezi charaktery DC Comics, které se neustále upravovali a snažili se tento charakter, aspoň trochu vykonat snesitelnějším. Tuto situaci změnil až roku 2011 autor Geoff Johns, který dal této postavě konečně tvář a nějaké to uznání. Největší popularitu mu přinesl ale až film natočený v roce 2018.

 

IKONY 120 A VYSKA 100

SKLADEM
Kód: 26783
Značka: Invicta
29 999 Kč
Kategorie: MARVEL & DC COMICS
Určení: Pánské
Napájení: QUARTZ
Strojek: Swiss Z60
Voděodolnost: 50 ATM (500m)
Velikost ciferníku: Velké - 50 až 55 mm
Ciferník Ø: 51,2 mm

Vysoce kvalitní hodinky značky INVICTA  jsou založeny od roku 1837 ve Švýcarsku, nyní se vyrábějí nejčastěji v USA. Jak o sobě říkají sami majitelé této značky, jedná se o prvotřídní kvalitu za skvělou cenu, špičkové funkce a osobitý design. Invicta 26783 z edice DC Comics. Tento model pohání spolehlivý Švýcarský strojek RondaZ60, dokonalý ciferník se třemi chronografy a datumovkou mezi indexy 4 a 5 chrání extrémně odolné sklíčko Flame Fusion. Na první pohled nás zaujme futuristické sladění zelené lunety se znakem šupin, ciferníku s logem Aquamana  a ocelového pásku s platinovým dekorem a prostředním pruhem v barvě hrdiny. Jako bonus navíc nabízí tento unikát Super Lite luminesneční ručičky, voděodolnost 50 ATM a korunku zlacenou 18k zlatem. 

A kdo že to vlastně je Aquaman ? Tento hrdina byl vytvořen autory Mortem Weisingerem a Paulem Norrisem roku 1941 v komiksu More Fun Comics číslo 73. Patří mezi charaktery DC Comics, které se neustále upravovali a snažili se tento charakter, aspoň trochu vykonat snesitelnějším. Tuto situaci změnil až roku 2011 autor Geoff Johns, který dal této postavě konečně tvář a nějaké to uznání. Největší popularitu mu přinesl ale až film natočený v roce 2018. Na závěr vás může potěšit ještě fakt, že toho modelu bylo vyrobeno celosvětově pouze 4000 kusů.

 

S hodinkami je dodáváno originální příslušenství, včetně boxu, instrukcí a originalního bookletu značky.

 

Pouzdro: z ušlechtilé oceli

Řemínek: z ušlechtilé oceli

Sklo: Flame fusion 

Ciferník: Aquaman

Vodotěsnost: 50 ATM.

Šířka ciferníku: 51,,2 mm

Čas: analogové zobrazení

Napájení: Swis Ronda Z60

Záruka: 2 roky.

Zpět do obchodu